2016. október 28., péntek

Frankfurti paleósan

- egy kis fej kelkáposztát felszeltem, torzsáját kivágtam
- egy kevés vöröshagymát megpirítottam kókuszolajon, rászórtam a zöldségeket (2 szál répa, 1 kisebb édesburgonya és a káposzta), felöntöttem tisztított vízzel (kb. 1,5 l), sóztam,borsoztam, 
szórtam bele majorannát, és NAGYON FONTOS!:adtam hozzá, kb. 2 kávéskanálnyi őrölt köményt 
(segíti az emésztést!) 
- megfőztem, majd a főzési idő vége előtt kicsivel belekarikáztam 2 szál házi virslit

Nem mondom, hogy nem hiányzott a tejföl, de azért finom volt. Aki szeretné, állítólag nyílgyökérliszttel kevert kókusztejjel jó "behabarni". 

..és örök hála a Kisbéri Nyomdának. :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése